Club FM: Een van de grootste commerciële radio stations van België. Sinds 2008 zijn zij uitgegroeid en bieden ze landelijke en digitale dekking!

ZEN FM: Een station dat je tot rust laat komen door hun heerlijke lounge en groovy muziek. Even uit je drukke en snelle leven met deadlines en files, tijd om te ontspannen met ZEN FM!

Studio Brussel: Een alternatieve jongerenzender, met een zendschema, evenementen en een magazine. Studio Brussel zorgt voor de soundtrack bij het leven.

Radio SPES: Een Vlaamse, autonoom-kerkelijke radiozender voor Brussel en omgeving, ook in Vlaanderen en wereldwijd te beluisteren via deze website.

FM Brussel: is een onafhankelijk, niet-commerciële, sociale en culturele radiozender die zich richt op de hoofdstad van België.

Qmusic: De tweede en wel bekende commerciële radiostation van Vlaanderen. Met dagelijks de hits van nu en leuke radio items.

Klara: De Belgische radiozender van de VRT, Klara staat voor KLAssieke RAdio. Dit verraad al een beetje wat er gedraaid wordt, namelijk klassieke muziek!

Radio 2: De meest beluisterde zender in Vlaanderen, Radio 2 biedt vertier voor het hele gezien!

Radio 1: Staat bekend om haar informatieve programma's. Deze radiozender is een openbare omroep van de VRT.

Roots Radio: Bij Rootsradio staat muziek centraal. Rootsradio tracht een muzikale gids te zijn en wil zijn luisteraars laten proeven van kwalitatieve Americana en rootsmuziek.

Joe FM: Leuk commercieel radiostation met diverse grote hits!

Top Radio: De vetste dj-sets, de lekkerste dance-hits en de allerbeste R&B! Luister altijd en overal TOPradio!

City Music: Met stadsradio's in Aalst en Gent, de stadszender van België! En, alleen bij City Music: The FeelGoodMix!

Ketnet: Het radiostation van het bekendste televisiezender voor kinderen. Luisteren naar Ketnet radio is dus verantwoord voor ieder kind!

Oldies radio RGR: Is de enige echte muziekzender in Leuven met enkel en alleen 60's, 70's & 80's hits.

Starlight Radio: Biedt de liefhebbers van Belgische en Nederlandse muziek- en muziekproducties via Internet een goed alternatief.

RGR FM: 'Non stop Rhythm & Dance' de slogan van RGR zegt al genoeg. Luister voor de hele dag non stop dance hits naar RGR!

Feel Good Radio: Brengt je een positief geluid, de hele dag door! De grootste hits allertijden komen voorbij, elk liedje dat wordt gedraaid heeft in de top 10 of top 20 gestaan van de grote hitlijsten.

City Ambi: Onvervalste Sing-A-Long radio. Uniek in Vlaanderen. Elke song kan je meezingen. Niks dan de vrolijkste 70s-80s-en 90s, en de populairste Nederlandstalige hits.

NFM Goud: Hier hoor je iedere dag opnieuw, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7, de beste muziekmix voor Noord-Limburg. Vakkundig aan mekaar gepraat door professionele stemmen, die zelf uit de regio komen.

Power Radio: Power is radio zoals jij het wil! Zonder storende spelletjes en dj's die zichzelf interessant vinden. Maar gelukkig met een prima mix van échte hits van échte artiesten.

Radio Scorpio: Een Leuvense, onafhankelijke radiozender. Scorpio biedt de luisteraar wat op andere zenders geen of weinig plaats krijgt en zoekt graag de andere muzikale en experimentele kantjes van radio op.

Crooze FM: Zender met een mix van smooth jazz, soul, funk, r 'n' b en club-lounge.

FG DJ Radio: Overdag hoor je bij ons uptempo hitmuziek van vele diverse artiesten. ’s Avonds kan je bij Radio FG terecht voor exclusieve DJ shows en live-uitzendingen vanuit clubs of evenementen.

Komilfoo FM: Toonaangevende radiozender voor de regio Aarschot, Begijnendijk en aangrenzende gemeenten.

Jouw Radio: Sinds 2006 brengt Jouwradio Vlaamse en Nederlandstalige muziek. Altijd in digitale kwaliteit en overal online te beluisteren op je laptop, tablet of smartphone.

Nostalgie, What a feeling! Nostalgie radio, biedt de beste classics uit de jaren 70, 80 en 90!

2B FM: Met een CHR-pop formaat richt 2b FM tot een 'jong-volwassen' publiek.

Rock FM online: Een online radio station met de beste rock van nu en toen. Ze zeggen ook wel: 'van mini-rock tot heavy metal!'

Trendy FM: De meest trendy radio in Vlaanderen. 8x te beluisteren op de FM band in de Kempen en Limburg en hier online!

Family Radio: Is een Belgische familie van lokale radio-omroepen met hoofdzetel te Eeklo. Elke zondag is er bij Family Radio de Family Vlaamse 15!

Antwerpen FM: De stadszender van Antwerpen!

Dance Radio 1: De betere herkenbare dancetracks van de jaren 70, 80, 90, 00 en nu. Dagelijks diverse uurmixen.

Radio Stad: Een multimediaal jongerenmerk dat zich richt op jonge stedelingen met een nadruk op Groot Antwerpen. Het merk staat in direct contact met haar doelgroep doordat deze tevens de medewerkers zijn van Radio Stad; jong en stads. Muziek is de basis van het merk.

Radio Golden Flash: Een radiostation voor een breed publiek. De muziek uit de jaren 60, 70, 80, 90 en 2000 worden afgewisseld met kwaliteitsvolle muziek van vandaag.

MNM Radio: draait hits van de jaren 80 tot nu. Vooral pop, poprock, dance en top 50-muziek.

Humorzender: Het radiostation waar je dag en nacht kan lachen, dus geen muziek maar 100% comedy.

Urgent.fm: Het medialab van de Universiteit Gent, dé stadszender bij uitstek en dé referentie op het vlak van muziek en cultuur.

VBRO: Hier hoor je 24 uur op 24 het Nederlandstalige lied uit Vlaanderen en Nederland. In onze eigen taal, én verpakt in gezellige radio met verzoek-service, artiestenbezoek en dagelijks mooie prijzen!

Hitradio Studio 24: Momenteel zeer populair bij onze Vlaamse, Nederlandse en Duitstalige artiesten, vermits we 24 uur non stop Vlaamse, Nederlands en Duitstalige Slaghers draaien.

Radio Sint Jan: Draaien enkel en alleen de beste muziek uit de periode 1970 tot 1990 en lassen jingles in uit de zeezenderperiode van toen met een knipoog naar Radio Veronica, Radio Noordzee, Radio Caroline ea. . Er zijn in de loop der jaren diverse copies van de zender gemaakt, maar dit is de enige echte en originele!